-------------------v
y b r a ť (typ biocídneho výrobku) / s e l
e c t (PT)------------------------------->
1.Osobná hygiena človeka
2.Dezinfekčné prostriedky a algicídy, ktoré nie sú určené na priamu aplikáciu na ľudí...
3.Veterinárna hygiena
4.Oblasť potravín a krmív
5.Pitná voda
6.Konzervačné prostriedky používané počas skladovania výrobkov
7.Prostriedky na konzerváciu povlakov
8.Prostriedky na konzerváciu dreva
9.Konzervačné prostriedky na vlákna, kožu, gumu a polymerizované materiály
10.Konzervačné prostriedky na stavebné materiály
11.Konzervačné prostriedky na chladiace a spracovateľské systémy využívajúce kvapaliny
12.Konzervačné prostriedky proti tvorbe slizu
13.Konzervačné prostriedky na kvapaliny na opracúvanie a rezanie
14.Rodenticídy
15.Avicídy
16.Moluskocídy, vermicídy a výrobky na ochranu proti iným bezstavovcom
17.Piscicídy
18.Insekticídy, akaricídy a výrobky na ochranu proti iným článkonožcom
19.Repelenty a atraktanty
20.Ochrana proti iným stavovcom
21.Výrobky proti hnilobe
22.Tekutiny na balzamovanie a preparovanie
a / and
-------------------v
y b r a ť (typ biocídneho výrobku) / s e
l e c t
(PT)------------------------------->
1.Osobná hygiena človeka
2.Dezinfekčné prostriedky a algicídy, ktoré nie sú určené na priamu aplikáciu na ľudí...
3.Veterinárna hygiena
4.Oblasť potravín a krmív
5.Pitná voda
6.Konzervačné prostriedky používané počas skladovania výrobkov
7.Prostriedky na konzerváciu povlakov
8.Prostriedky na konzerváciu dreva
9.Konzervačné prostriedky na vlákna, kožu, gumu a polymerizované materiály
10.Konzervačné prostriedky na stavebné materiály
11.Konzervačné prostriedky na chladiace a spracovateľské systémy využívajúce kvapaliny
12.Konzervačné prostriedky proti tvorbe slizu
13.Konzervačné prostriedky na kvapaliny na opracúvanie a rezanie
14.Rodenticídy
15.Avicídy
16.Moluskocídy, vermicídy a výrobky na ochranu proti iným bezstavovcom
17.Piscicídy
18.Insekticídy, akaricídy a výrobky na ochranu proti iným článkonožcom
19.Repelenty a atraktanty
20.Ochrana proti iným stavovcom
21.Výrobky proti hnilobe
22.Tekutiny na balzamovanie a preparovanie